Στη γνωστή ειδική διαδρομή Μπράλος-Σκαμνός δόθηκε η συνέχεια του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος με τη διεξαγωγή του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου! Αρκετοί αθλητές του ΑΣΜΑ συμμετείχαν στον αγώνα και μάλιστα διακρίθηκαν.

Νικητές για άλλη μια φορά αναδείχθηκαν οι Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας (Seat Ibiza Kit Car Evo II) με το συνοδηγό που ανήκει στο ΑΣΜΑ και να καθοδηγεί με μαεστρία τον Κρητικό οδηγό και μαζί να πανηγυρίζουν τη δεύτερή τους νίκη στο θεσμό. Ο Διαμαντής Τζαμπάζης τερμάτισε στη δεύτερη θέση με το εκπληκτικό Skoda Fabia R5 που κοσμεί τους ελληνικούς αγώνες, έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Πολυζώη. Ένας ακόμη οδηγός του ΑΣΜΑ ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση, ο «Νίκον» με Mitsubishi Lancer Evo IX, έχοντας την πολύτιμη καθοδήγηση του Χρήστου Κουζιώνη. Στην επιστροφή του στο μπάκετ, ο Πάνος Ισμαήλος τερμάτισε στην έκτη θέση με το Mitsubishi Lancer Evo VIII. Εντυπωσιακά περάσματα έκαναν οι Φραγκίσκος Σταφυλοπάτης-Νίκος Μαργέτης (Ford Escort RS Cosworth) ολοκληρώνοντας στην  13η θέση της γενικής. Στην τρίτη θέση της C5 τερμάτισαν οι Νικόλας Χαλιβελάκης-Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης (Peugeot 206 Kit Car) με το πλήρωμα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Δεύτεροι στη  C6 ύστερα από πολύ ωραία μάχη για την κορυφή τερμάτισαν οι Γιάννης Σύλλας-Παναγιώτης Κουκλιαμπής με Citroen Saxo VTS.

Στα ιστορικά, ο Λευτέρης Μανδρούκας ήταν ταχύτερος, έχοντας τον Νίκο Τσάδαρη δίπλα του στην Porsche 911 RSR, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μάριος Σταφυλοπάτης με Ford Sierra RS Cosworth. Από εκεί και πέρα, έκτοι στην κατηγορία τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Κοφινάς-Κωνσταντίνος Πινιώτης με Alfa Romeo 2000 GT Veloce, έβδομοι οι Νίκος Πετρόπουλος-Ανδρέας Περίδης (Porsche 944 Turbo) και ένατοι οι Λυμπέρης Παπάζογλου-Σταύρος Τσάντζαλης με Alfa Romeo Alfasud TI.