Το μέλος του Σωματείου μας, Γιώργος Σύλλας εξασφάλισε μια σημαντική προσφορά για τα μέλη του ΑΣΜΑ, από το Κατάστημα Οπτικών, The Opticians (Βαλαωρίτου 18, Σύνταγμα).

Διαβάστε την προσφορά παρακάτω:

Το κατάστημα οπτικών THE OPTICIANS στο Σύνταγμα, έχει σαν βαθιά φιλοσοφία την προσφορά της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών οπτικής και οπτομετρίας για τη φροντίδα των οφθαλμών και της όρασης σας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αξιοποιούμε τις δυνατότητες του πιο καινοτόμου παγκοσμίως διαγνωστικού εξοπλισμού, και παραμένουμε πάντα οικονομικά προσιτοί.

 

Υποστηρίζοντας τον οδηγό αγώνων Γιώργο Σύλλα, μέλος του σωματείου ΑΣΜΑ, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού πλήρη οπτομετρικό έλεγχο χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Στόχος είναι η βελτίωση της όρασης των αθλητών.

 

Επιπλέον, προσφέρουμε στους αθλητές και τις οικογένειές τους, 30% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο συμβατικά προϊόντα όπως γυαλιά ηλίου και οράσεως, όσο και εξειδικευμένα προϊόντα όπως γυαλιά ηλίου και οράσεως με φακούς σχεδιασμένους ειδικά για οδήγηση.

 

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας, επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook ή καλέστε στο κατάστημα μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να μας γνωρίσετε από κοντά.

 

www.theopticians.gr

www.facebook.com/THEOPTICIANS.GR

Τηλέφωνο καταστήματος: 210 9560369

THE OPTICIANS, Βαλαωρίτου 18, Σύνταγμα, 10671 Αθήνα