FIA RALLY STAR SLALOM CHALLENGE

12 Δεκεμβρίου 2021

Χώρος διεξαγωγής: Markopoulo Park (Εγκαταστάσεις Driving Academy)


Το FIA Rally Star είναι ένα πρόγραμμα ανίχνευσης νέων οδηγών ράλλυ που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις Εθνικές Αγωνιστικές Αρχές. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η διευκόλυνση πρόσβασης των νέων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με την επιλογή και υποστήριξη ταλαντούχων οδηγών που εντοπίζονται από τις Εθνικές Αγωνιστικές Αρχές, μέλη της FIA.

FIARallyStar SlalomChallenge01 1024x576


Καλούνται τα σωματεία να ενημερώσουν τους αθλητές και γενικότερα ενδιαφερόμενους ηλικίας από 18 έως 26 ετών που θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο FIA RALLY STAR ότι μπορούν να συμμετάσχουν δηλώνοντας συμμετοχή ηλεκτρονικά στο gr.fiarallystar.com

slalom


Στον αγώνα ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές που:


• Έχουν συμμετάσχει σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ
• Έχουν τερματίσει στους 20 καλύτερους της γενικής κατάταξης σε αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ράλλυ ή Κυπέλλου Ράλλυ της FIA
• Υποστηρίζονται ή έχουν υποστηριχθεί από κατασκευαστή ή εισαγωγέα (αυτοκινήτου)
• Έχουν τερματίσει στους καλύτερους 10 σε εθνικό πρωτάθλημα ράλλυ
• Έχουν τερματίσει στους καλύτερους 5 σε αγώνες καθιερωμένου κυπέλλου ενιαίου σε αγώνα ράλλυ


Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και γίνονται ηλεκτρονικά στο gr.fiarallystar.com


Ο αριθμός όσων θα δηλώσουν συμμετοχή είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση που αυτός δεν καλυφθεί θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και θα δοθεί δυνατότητα δήλωσης συμμετοχών την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

programme

Στα συνημμένα αρχεία, βρείτε τον Γενικό Κανονισμό του FIA Rally Star και τον Συμπληρωματικό Κανονισμό του Ελληνικού Slalom Challenge που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο Μαρκόπουλο.