kirk

Στη Λαμία θα χτυπάει η καρδιά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Απριλίου προσμετράει ως δύο αγώνες στο θεσμό. Το ασφάλτινο σκέλος του Σαββάτου συγκέντρωσε 36 συμμετοχές, ενώ το αντίστοιχο χωμάτινο 29. Και στα δύο σκέλη του αγώνα, 8 πληρώματα του ΑΣΜΑ δίνουν το παρών.

Ο Λάμπρος Κύρκος ύστερα από την επιτυχημένη του εμφάνιση και νίκη στον Πύργο θέλει αν είναι δυνατόν να τριπλασιάσει τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα για μια ακόμη κατάκτησή του. Με το Νο1 θα αγωνιστεί και στις δύο ημέρες του αγώνα με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo IX. Από την άλλη, ο Γιώργος Φιλιππίδης με ίδιο αυτοκίνητο θέλει να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα και να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς, οι οποίοι ευελπιστεί να είναι της πρώτης θέσης. Μετά από 12μηνη αποχή, επιστρέφει στους αγώνες ράλλυ ο Στέφανος Καμιτσάκης με το κόκκινο Mitsubishi Lancer Evo IX και είναι ικανός για μεγάλα "πράγματα" το Σάββατο! Ο Γιάννης Ζούνης με Subaru Impreza N12 θα παλέψει για κάτι καλό στην πρώτη του συμμετοχή με νέο συνοδηγό. Από τη Λαμία θα ξεκινήσει η υπεράσπιση του τίτλου στην F2 για τους Αναδιώτη-Μακρινό με το γνωστό Renault Clio Sport. Για μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας θα παλέψουν και οι Σύλλας-Κουκλιαμπης με Citroen Saxo VTS.

Μόνο στο χωμάτινο σκέλος θα αγωνιστεί η Ελένη Μαλακτάρη, η οποία θα καθίσει στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX που θα οδηγεί ο Άρης Μαγιάφης. Το πλήρωμα πραγματοποίησε θετική εμφάνιση στον Πύργο, καθώς φλέρταρε με μια θέση στο βάθρο, κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Ο Δημήτρης Μαυρουδής θα οδηγήσει ένα λιλιπούτειο αλλά θαυματουργό Nissan Micra Kit Car στον τρίτο του αγώνα ως οδηγός και σκοπεύει να τερματίσει προκειμένου να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος-Γιώργος Κότσαλης με το MG ZR 105 θα κάνουν την πρώτη τους φετινή εμφάνιση στα χώματα της Κυριακής.

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές της αλλά και σε όλα τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν και στα δύο σκέλη του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος!