Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του myKteo Άμφισσας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο τεχνικός έλεγχος του myKTEO 9ου Φθινοπωρινού Ράλλυ. Ο αγώνας, τέταρτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος θα εξελιχθεί την Κυριακή στις ειδικές διαδρομές της Φωκίδας. Προσμετρά παράλληλα, στο Κύπελλο Χώματος, στο Πρωτάθλημα Ιστορικών, καθώς και στο Κύπελλο Ιστορικών. Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO. Στο πλευρό των οργανωτών είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η Seajets, η Peugeot Γκάλλο η Shell V-Power,  όπως και οι 4Τροχοί.

fthinoporino 2021 Scrutineering 1

 

Από τη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου πέρασαν τα 37 από τα 38 αυτοκίνητα που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή, τα οποία την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα.

fthinoporino 2021 Scrutineering 2

Την Κυριακή, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Αγία Ευθυμία Shell V-Power» (10.04 km) στις 08:58 και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις «Καρούτες Seajets» (20.58 km-ώρα έναρξης 10:01). Μετά από το ενδιάμεσο σέρβις, τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από την «Αγία Ευθυμία Peugeot Gallo» και τις «Καρούτες Seajets», με την πέμπτη και τελευταία ειδική διαδρομή, αυτή της  «Άμφισσας myKTEO» στις 15:14 (14.28 km - Power Stage), να πραγματοποιείται μία φορά και να κλείνει το αγωνιστικό μενού. Μετά από 5 συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.54. Οι απονομές θα λάβουν χώρα στο ίδιο σημείο στις 18.00.

fthinoporino 2021 Scrutineering 3

 

Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

fthinoporino 2021 Scrutineering 4

Ενημερωθείτε για τα ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα μέσω του www.infomega.gr/live

 

Start List

 

Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/

Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)

Attachments:
Download this file (Start_List.pdf)Start_List.pdf