Ο τέταρτος και τελευταίος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Iaveris Park πλησίον του Αυλώνα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Ωρωπού. Στο πλευρό της οργάνωσης βρίσκονται η Seajets, η Clevermedia και η Racing Star, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Κανάλι Ένα 90,4 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.

 

4ος Αγώνας Ατομ Χρονομέτρησης ΔΤ 1 1

Η διαδρομή θα είναι μικτή συνολικού μήκους 2500 μέτρων. Πιο συγκεκριμένα, η χωμάτινη επιφάνεια θα έχει συνολικό μήκος 1900 μέτρα και η ασφάλτινη 600 μέτρα. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου είναι να καλύψει την χρονομετρημένη διαδρομή (τέσσερεις γύρους) στον μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τέσσερεις (4) χρονομετρημένους γύρους όπου θα προσμετρήσει το άθροισμα των τριών καλύτερων γύρων. Ο Νικητής θα προκύψει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 3 γύρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στον αγώνα είναι εφικτή και με license ημέρας.

4ος Αγώνας Ατομ Χρονομέτρησης ΔΤ 1 2

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 08:30 έως τις 10:00, στο Iaveris Park θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και στη συνέχεια θα λάβει χώρα η υποχρεωτική ενημέρωση των αγωνιζομένων. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 10:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές. Η απονομή του αγώνα θα διεξαχθεί στο Iaveris Park στις 16:00.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.agonistiko.gr.

Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/

Συμπληρωματικός Κανονισμός Αγώνα

Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)