Με τις προετοιμασίες για το Ράλλυ που θα γίνει στις 5-6 Οκτωβρίου 2013 να προχωρούν με εντατικό ρυθμό , θα θέλαμε να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα.

Η πρώτη ειδική διαδρομή έχει μήκος 13.80 χλμ και σαν κορμός του αγώνα θα χρησιμοποιηθεί 3 φορές , ενώ η δεύτερη ειδική διαδρομή έχει μήκος 8.20 χλμ και θα χρησιμοποιηθεί 2 φορές.

Το σύνολο του αγώνα δεν θα ξεπεράσει τα 160 χλμ , εκ των οποίων τα 57,8 θα είναι τα χιλιόμετρα των 5 ειδικών διαδρομών.

Ο αγώνας θα έχει επίκεντρο την παραλιακή πόλη της Αμαρύνθου (Δήμου Ερέτριας ) και θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2013. Το Σάββατο θα γίνει Πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής.

Να τονίσουμε ότι η περιοχή περισσότερο «ψυχολογικά» είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας, παρά ουσιαστικά, μια και απέχει μόνο 42 χλμ από την έξοδο της Κηφισιάς.

Τα Ferry Boats του Ωρωπού έχουν εκσυγχρονιστεί, (με είσοδο και στις δύο πλευρές του σκάφους ) πράγμα που τα καθιστά πολύ γρήγορα τόσο στην επιβίβαση-απόβιβαση όσο και στην αναχώρηση και άφιξη.

Οι πολύ λογικές τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής , είναι ήδη εξασφαλισμένες από τον Δήμαρχο Αμαρύνθου και γίνονται προσπάθειες για την δωρεάν μεταφορά (με τα Ferry Boats ) των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Τέλος θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια γεύση των δύο Ε.Δ.

http://www.youtube.com/watch?v=I8tDef-Drr0
http://www.youtube.com/watch?v=c4hVhSueNGo

Περισσότερα στο συννημένο Δελτίο Τύπου