IMG 9937

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας η Πανηγυρική εκκίνηση του 3ου Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ-«Γιώργος Μοσχούς» που αποτελεί το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Χώματος και συνάμα την τρίτη στροφή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων. Τα πληρώματα χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στην παραλιακή πόλη της Φωκίδας και δήλωσαν έτοιμα να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη διάσημη, ακροπολική ειδική «Καρούτες». Την εκδήλωση άνοιξαν χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής, προσδίδοντας ευχάριστη νότα στην εκκίνηση.

IMG 9940

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει στις 09.33, όπου το πρώτο αγωνιστικό θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή. Ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει στις 08.30, ενώ μεταξύ των σκελών θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετακίνηση οχήματος εντός της ειδικής διαδρομής. Ας δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα:

IMG 9944

Θ. Χαλκιάς: Πάμε να κερδίσουμε! Ήρθαμε στις Καρούτες με ένα νοικιασμένο Evo IX και σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι!

Σ. Λαϊνόπουλος: Καταφέραμε και λύσαμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα με το Subaru. Είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε αύριο στον αγώνα και να το ευχαριστηθούμε.

Χ. Καρέλλης: Η ειδική έχει αρκετά γλιστερά κομμάτια και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Θα είναι σχολείο για εμένα, καθώς αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή μου στο χώμα και θέλω να εξοικειωθώ ακόμη περισσότερο με αυτό.

Δ. Τζαμπάζης: Μου αρέσει πολύ το χώμα, αν και δεν το περίμενα. Έχω να μάθω πολλά αύριο και ανυπομονώ να ριχτώ στη μάχη.

Σ. Θεοχαρόπουλος: Είναι η πρώτη μου συμμετοχή με το νέο αυτό αμάξι. Θέλω να εξοικειωθώ και να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Ράλλυ Ακρόπολις.

Κ. Αντωνίου: Σκοπός είναι να προσφέρουμε άπλετο θέαμα στον κόσμο. Δεν κυνηγάμε κάτι συγκεκριμένο. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε!

Ι. Ακράτος: Θέλουμε να δοκιμάσουμε το αυτοκίνητο ενόψει του Ακρόπολις, όπου θα αγωνιστούμε την πρώτη ημέρα. Θα τσεκάρουμε διαφορετικές ρυθμίσεις με σκοπό να βρούμε το κατάλληλο set up.

«El Nak jr»: Κάναμε ορισμένες αλλαγές στο αυτοκίνητο και πρέπει να το βρούμε αύριο. Θα είναι μια καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει του εθνικού μας αγώνα.

IMG 9958

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ-«Γιώργος Μοσχούς», μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: http://agonistiko.gr/home/activity/31-sprint-asma-2017

Facebook page: https://www.facebook.com/rallysprintasma/

Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)

 

IMG 9991

 

IMG 9993

Attachments:
Download this file (STARTING LIST.pdf)STARTING LIST.pdf