Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του MyKteo στην Άμφισσα ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στο 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ – «Γιώργος Μοσχούς». Από τη διαδικασία πέρασαν 37 αυτοκίνητα, τα οποία θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στην ειδική διαδρομή «Καρούτες» την Κυριακή. Ο αγώνας αποτελεί το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Χώματος και παράλληλα τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων. Είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πολύ-πρωταθλητή Γιώργου Μοσχού και διεξάγεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

IMG 5215

Στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου, τα αυτοκίνητα θα ανεβούν στη ράμπα της εκκίνησης στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας, σε μια όμορφη εκδήλωση που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Να υπενθυμίσουμε πως το πρώτο από τα τρία προγραμματισμένα σκέλη του αγώνα θα ξεκινήσει στις 09.30 το πρωί της Κυριακής, με το δρόμο να κλείνει στις 08.30 για τους θεατές. Τα επόμενα δύο σκέλη είναι προγραμματισμένα για τις 11.44 και 13.55 αντίστοιχα. Ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 14.45 στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας, ενώ στις 16.30 θα διεξαχθούν οι απονομές στον ίδιο χώρο.

IMG 5217

Καλό είναι οι φίλοι του αθλήματος να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών και να κάθονται σε ασφαλή σημεία. Ο καιρός αναμένεται να είναι σύμμαχος τόσο των πληρωμάτων, όσο και των φίλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ-«Γιώργος Μοσχούς», μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: http://agonistiko.gr/home/activity/31-sprint-asma-2017

Facebook page: https://www.facebook.com/rallysprintasma/

Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)